Ga terug

Bonita avenue

Peter Buwalda

Boekomslag van Bonita avenue

Bonita avenue

Peter Buwalda

Beschrijving

Siem Sigerius is rector van Tubantia University. Hij heeft op hoog niveau gejudood, is een briljant wiskundige en krijgt het verzoek of hij minister van Onderwijs wil worden. Ook privé gaat het hem voor de wind: hij woont in een prachtige woonboerderij op de Twentse campus met een lieve vrouw en twee mooie dochters.

Samenvatting

Siem Sigerius is een succesvol man; geslaagd wiskundige, rector magnificus op de universiteit Twente, en kandidaat minister. Hij heeft uit een eerder huwelijk een zoon die het pad van de misdaad op is gegaan, en uiteindelijk voor moord in de gevangenis terecht is gekomen. Zijn tweede vrouw bracht twee dochters mee die hij van jongs af aan als zijn eigen kinderen heeft opgevoed. Een van die dochters, Joni, is in de pornowereld terechtgekomen en verdient daar samen met haar vriend extreem veel geld. Als Siem erachter komt dat zijn dochter zich daarmee bezighoudt, en zijn criminele zoon dat ook te weten is gekomen, ontwikkelt zich een drama.

Review

Klik hier voor een review.

andere plaatsen andere tijden, eenzaamheid, liefde, opgroeien tot volwassenheid, psychische gestoordheid, relatie ouders en kinderen, spanning

2010
543
4
Online Bibliotheek